Rijksarchief in België

Ons collectief geheugen !

FR | NL | DE | EN
Menu

Procesdossiers van het Rijkskamergerecht van Wetzlar

Texte petit  Texte normal  Texte grand
Van 15/10/2019 tot 02/02/2020Schatkamer van de Kathedraal van Luik: Rue Bonne Fortune 6, 4000 LuikTarieven: Gratis toegangContact : archives.liege@arch.be -

De restauratie van de procesdossiers van het Rijkskamergerecht van Wetzlar, die kon worden uitgevoerd met steun van het Fonds Baillet Latour, gaf aanleiding tot de publicatie van het boek Trésors de procédure.

In oktober 2019 zullen in de Schatkamer van de Kathedraal van Luik over die procesdossiers een tentoonstelling en een studiedag worden gehouden. Beide events worden geruggesteund door de prijs Robert Beaujean van de Koning Boudewijnstichting.

In de komende weken geven we via de gebruikelijke kanalen meer info. 

Procesdossiers van het Rijkskamergerecht van Wetzlar

Texte petit  Texte normal  Texte grand
21/10/2019Schatkamer van de Kathedraal van Luik: Rue Bonne Fortune 6, 4000 LuikTarieven: Gratis toegangContact : archives.liege@arch.be -

De restauratie van de procesdossiers van het Rijkskamergerecht van Wetzlar, die kon worden uitgevoerd met steun van het Fonds Baillet Latour,  gaf aanleiding tot de publicatie van het boek Trésors de procédure.

Op maandag 21 oktober 2019 zal in de Schatkamer van de Kathedraal van Luik hierover een studiedag gehouden worden. Over hetzelfde thema wordt ook een tentoonstelling georganiseerd.

In de komende weken geven we via de gebruikelijke kanalen meer info.  

Deze tentoonstelling delen:
www.belspo.be www.belgium.be e-Procurement